b_150_0_16777215_00_images_kaartje.jpgU heeft monsters laten nemen en er is Legionella geconstateerd in het leidingnetwerk van uw onderneming. Daar wilt u vanaf, als het kan snel, goedkoop en discreet. Dan bent u bij Aquamar aan het juiste adres. Wij bestrijden Legionella al jaren en boeken overal goede resultaten.

Effectief

Wij bestrijden Legionella al jaren zeer effectief. Onze methode is zeer eenvoudig en doeltreffend. Ervaren medewerkers komen bij u langs. Ze sluiten een doseerpomp op uw leidingnetwerk aan. Hiermee doseren ze een effectief middel tegen Legionella. Ze gaan pas weg als ze hebben vastgesteld dat het reinigingsmiddel alle kranen in het gebouw heeft bereikt. Dit gebeurt met speciale meetstrips.

b_150_0_16777215_00_images_Photo10.jpg

Discreet

U heeft liever niet dat morgen in de krant staat dat in uw pand Legionella is geconstateerd. Dat weten wij en daar houden we rekening mee. In overleg met u voeren we onze werkzaamheden zo discreet mogelijk uit.

Compleet

Na het spoelen van de leidingen, kunnen we ook de monstername verzorgen. We werken samen met verschillende grote geaccrediteerde laboratoria door heel het land. Bij ons weet u zeker dat het Legionellamonster aan alle wettelijke eisen voldoet.

Referenties

Wij spoelen sporthallen, verzorgingstehuizen, wooncomplexen, zwembaden, sauna’s, bungalowparken, campings, hotels etc. door heel het land. Ook verzorgen we voor enkele gemeentes standaard alle calamiteitenspoelingen. Hierdoor hebben we een schat aan ervaring opgebouwd.

Klik hier om contact met ons te nemen voor een vrijblijvende offerte